Kyrkheddinge IF

Referat: AIF Barrikaden - Kyrkheddinge IF

Startelvan: (3-4-3) C-G - Kwame, Martin N, Gustav - Martin S, Daniel, Per, Marck -
Jamal, Mick, Anders

Avbytare var Pontus som kom in efter 21 min som central anfallare, flyttade ut som höger anfallare i andra halvlek tills han blev utbytt i den 80:e min, Jönsson som kom in som höger yttermittfältare efter 28 min och spelade där halvleken ut för att sedan spela resten av matchen centralt på mittfältet, Park som spelade sista 25 som vänster yttermittfältare, Nickola som spelade sista 20 som högerback och Javid som spelade sista kvarten som högeranfallare.

Kyrkheddinge började piggt och vi var inte alls med i matchen första 7-8 minuterna. Sedan vände det dock tvärt så att vi nu hade total dominans i 20-25 minuter medan de långa stunder inte var över mittlinjen. Bl.a. hade vi 4 hörnor på raken (alltså utan något spel emellan) vilket ju extremt ovanligt. Alla var bra slagna av Daniel och på en av dem gjorde vi också mål i den 21:a min. Det var Martin S som kom vid bortre stolpen och nickade in den sedan en av deras spelare först nickat den rakt upp i luften. Vi hade också ytterligare två jättefina målchanser som brändes. Under denna period av stor dominans från vår sida gick de dock upp i en kontring och kvitterade efter en bra soloprestation av målskytten. Detta hände i den 26:e minuten.

I den 38:e min tog de sedan ledningen efter flera misstag i rad från vår sida. Kyrkheddinge hade nu åter vänt på matchen också spelmässigt och dominerade sista kvarten.

I 51:a min hade vi ett jättefriläge där vår spelare dock fick bollen på den utrusande målvakten. Efter 15-20 min av andra hade sedan Kyrkheddinge två utmärkta chanser att utöka sin ledning men på ett av frilägena gjorde C-G en reflexräddning och på det andra var avslutet helt misslyckat.

Spelet böljade nu ganska länge fram och tillbaka men en del smärre men inga hetare chanser för bådadera lagen.

I den 81:a min blev Martin S utvisad så att vi fick avsluta matchen med 10 spelare. Trots att vi hade en tendens att bli mer stillastående mot slutet och trots att vi var en man kort tryckte vi på en del/de backade hem och i den 92:a min fick Martin N fram en passning till Anders som kom helt fri med målvakten som dock vräkte ner honom precis utanför straffområdet och blev utvisad.

Kuriosa: Matchen hade 10 hörnor under de första 24 min:a och 20 under de första 56!!

Statistik: Hörnor: 11-12 Skott på mål: 5-9 Skott utanför: 6-2